Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان ‌بسیج‌سازندگی با استفاده از طرح‌هایی که مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی و محلی است به تامین خلاء‌های اقتصادی پرداخته و برای توسعه و اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی گام‌های بزرگی برداشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیرهراز، دشمن که‌ این روزها با هر وسیله‌ای برای فشار اقتصادی و محدود کردن‌مان سنگ‌اندازی می‌کند، وظیفه یک بسیجی در‌ این آشفته بازار اقتصادی صدچندان می‌شود، همان‌طور که در مقابله با استکبار جهانی پیروز شد در پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری و محقق شدن اقتصاد مقاومتی نیز باید تلاش کند تا از‌ این جنگ اقتصادی سربلند بیرون بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سازمان ‌بسیج‌سازندگی با استفاده از طرح‌هایی که مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی و محلی است به تامین خلاء‌های اقتصادی پرداخته و برای توسعه و اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی گام‌های بزرگی برداشته است.

افراد بسیاری که با وام‌های ‌بسیج‌سازندگی صاحب کار و شغل شدند، وام‌هایی که باعث توسعه تولیدی‌های کوچک و یا تولید یک کارگاه بزرگ شد؛ افراد زیادی از طرح‌های بسیج انگیزه یافتند و شاید مبالغه نباشد که بگوییم بسیج در سازندگی نیز توانست رسالت‌اش را با موفقیت به پیش ببرد؛ رسالتی که جز با کار و نوآوری امکان‌‌پذیر نیست.

ایجاد 147 شغل سال گذشته 95

احمدعلی یگانه، مسئول ‌بسیج‌سازندگی شهرستان آمل درباره نقش ‌بسیج‌سازندگی در توسعه اقتصاد پایدار اظهار کرد: هدف اصلی ‌بسیج‌سازندگی اقتصاد مقاومتی و پیروی از سخنان رهبری است، مجله‌ای تحت عنوان منهای نفت در کشور و استان ارائه می‌شود که به معرفی اشخاص موفق در زمینه کارآفرینی می‌پردازد تا انگیزه لازم برای افراد در‌ این راه صورت بگیرد.

وی با برشمردن تسهیلات کارآفرینان در سال گذشته خاطرنشان کرد: ۱۴۸ نفر از تسهیلات ‌بسیج‌سازندگی بهره‌مند شدند که معادل ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بود، اما متاسفانه امسال تسهیلات کاهش یافته و به 270 میلیون رسید.

مسئول ‌بسیج‌سازندگی بیشتر‌ این تسهیلات را در عرصه‌های تولیدی عنوان کرد و افزود: پرورش قارچ، زنبور عسل، بلدرچین، صنایع‌تبدیلی، صنایع‌دستی، دام‌سنگین، پرورش گیاهان دارویی، پرورش‌ماهی گرم‌آبی و سردآبی، پرورش شترمرغ، گل‌خانه، کود هیدروپونیک و... ازجمله عرصه‌هایی است که تسهیلات دریافت کردند.

وی جامعه هدف ‌بسیج‌سازندگی را افرادی که در عرصه اقتصادمقاومتی فعالیت می‌کنند دانست و افزود: اشخاصی که به کار تولید و اقتصاد مشغول هستند با دارا بودن شرایط لازم و عضو بسیج عادی می‌توانند از وام‌ها بهرمند شوند.

یگانه، نظارت بر وام‌ها را در ۲ مرحله عنوان کرد و متذکر شد: قبل از پرداخت تسهیلات برای دیدن شرایط و موقعیت بازدید داریم و اگر تایید شود وام‌ها در دو مرحله و در بازدید‌های مختلف پرداخت می‌شود.

هدف، محرومیت‌زدایی است

وی با اشاره به‌ اینکه بسیج با هدف محرومیت‌زدایی فعالیت می‌کند یادآور شد: سعی می‌کنیم با ظرفیت‌هایی که در شهرستان بخصوص روستاها و مناطق محروم وجود دارد استفاده کنیم تا با‌ ایجاد شغل، بسیاری از مشکلات را کاهش دهیم.

این مسئول بسیجی، منطقه لاریجان را دارای ظرفیت اقتصادی بالایی دانست و تصریح کرد: در چند سال گذشته نگاه ویژه‌ای به‌ این مناطق داشتیم و وام‌های زیادی برای کارهای تولیدی داده شده است که نه تنها از مهاجرت افراد جلوگیری شد، بلکه مهاجرت عکس اتفاق افتاده است.

وی به کلاس‌های آموزشی در 15 رشته اشاره کرد و گفت: با تفاهم‌نامه‌ای که با جهاد کشاورزی داشتیم آموزش کلاس‌های رایگان به بسیجیان داده شده است و 50 درصد تخفیف برای کلاس‌هایی که در فنی حرفه‌ای برگزار می‌شود برای بسیجیان علاقه‌مند امکان پذیر است.

الهام دژبان یکی از کارآفرینان عرصه صنایع‌دستی در شهرستان آمل در گفت‌وگو با خبرنگار ما از حمایت بسیج برای گسترش فعالیتش گفت و تاکید کرد: سه سال است که من و خواهرم در ‌صنایع‌دستی مشغول فعالیت هستیم، بعد از مدتی تصمیم گرفتیم برای گسترش دادن عملکردهای‌مان و رونق بخشیدن به ‌صنایع‌دستی از وام استفاده کنیم، مبلغ 15 میلیون توسط خودم و 8 میلیون خواهرم از ‌بسیج‌سازندگی وام دریافت کردیم.

وی با بیان شعار چند سال رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی یادآور شد: با وجود سخنان تاکیدی رهبر در خصوص اقتصاد مقاومتی، کمتر توجهی از سوی سازمان‌ها در‌ این خصوص انجام می‌گیرد.

واردات‌ صنایع دستی خارجی، خیانت بزرگ به هویت‌ ایرانی

فارغ‌التحصیل رشته مهندسی تکنولوژِی طراحی دوخت، بازار فروش را مشکل اصلی‌اش عنوان کرد و افزود: بعد از پنج ماه فعالیت در خانه تصمیم گرفتیم با چند نفر از دوستان دیگر در پیاده‌روهای خیابان هراز اقدام به فروش کالاهای ‌صنایع‌دستی کنیم.

وی با بیان شرایط نامناسب ‌صنایع‌دستی در آمل اظهار کرد: جایگاه قابل توجهی برای ‌صنایع‌دستی در نظر گرفته نشده است، در حالی که زمینه خوبی در‌ این عرصه وجود دارد و می‌توان در‌ این قسمت فعالیت‌های اقتصادی گسترده‌ای انجام داد.

دژبان ‌صنایع‌دستی را بخشی از هویت شخص دانست و یادآور شد: واردات‌ این محصول می‌تواند خیانت بزرگی به هویت‌ایرانی جامعه باشد؛ طرح‌های چوب از هند، مس کوبی تلفیقی مس و چوب از تایلند و فرش دست بافت‌ها از چین با برند کاشان وارد می‌شود، عواقب ناگواری برای هنرمندان‌ این رشته به همراه داشته است.

وی تاثیر درآمدزایی با ‌صنایع‌دستی در اقتصاد را موثر خواند و عنوان کرد: بسیاری از خانم‌ها در خانه می‌توانند به فعالیت‌های هنری اشتغال داشته باشد و به اقتصاد خانوار کمک کنند و همچنین در وسعت کلان برای جذب توریست می‌تواند زمینه مناسبی داشته باشد.

این بانوی هنرمند به چالش‌های کارآفرینان اشاره کرد و گفت: باید برای فروش کار دست هنرمندان فکری اندیشید تا هم به اقتصاد جامعه و هم به هویت‌مان بیش از‌ این لطمه‌ وارد نشود.

لزوم یکپارچگی دستگاه‌های اجرایی در تحقق اقتصاد مقاومتی

به گزارش خبرنگار ما، ‌بسیج‌سازندگی که در راستای اهداف خود به مردمی‌کردن اقتصاد مقاومتی، سیاست‌ها و برنامه‌های خوبی اجرا کرده است و توانسته در بسیاری از مشاغل بازدهی خوبی داشته باشد، چقدر خوب می‌شود که دیگر ارگان‌ها هم بتوانند کمکی در‌ این راستا به کارآفرینان بکنند.

بازار فروش، خلاء بزرگی برای تولیدکنندگان به شمار می‌آید. صنایع دستی، تولید قارچ، پرورش بلدرچین و هزاران شغل دیگر ظرفیت‌هایی هستند که کارآفرینان با امید و آرزو برای ایجاد تولید وام دریافت می‌کنند تا شغلی‌ایجاد کنند بعد از مدتی با بازار سردی روبه‌رو می‌شوند و تمام آرزوهای‌شان نا کام می‌ماند.

چقدر خوب است همانطور که ‌بسیج‌سازندگی از طرح‌های خوبی برای اشتغال‌زایی حمایت می‌کند، ارگان‌های دیگر نیز فکری به حال بازار فروش و مشکلات دیگری چون واردات بی‌رویه و غیره کنند تا افکار ‌بسیج‌سازندگی در دستیابی اهداف اقتصاد مقاومتی به درستی در مسیرش فعال و مصروف شود.

در واقع با طرح موضوع اقتصاد مقاومتی و جنگ اقتصادی، ‌بسیج‌سازندگی باید مانند زمان دفاع مقدس موفقیت‌آمیز عمل کند و پیروز میدان شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۷۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است

رئیس بسیج سازندگی اصفهان گفت: حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی برای جوانان است و باید از این ظرفیت مردمی به بهترین وجه استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ظهر امروز_ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ سرهنگ حسن عجمی در نشست خبری که به مناسبت هفته بسیج سازندگی برگزار شد، اظهار کرد: نهادهایی چون جهاد سازندگی و بسیج سازندگی که در زمان حیات امام خمینی (ره) و در زمان زعامت رهبر معظم انقلاب ایجاد شد، کمک حال نظام و مردم است.

وی با اشاره به ایجاد بسیج سازندگی در سال ۱۳۷۹ افزود: محوریت فعالیت در چهار قالب خدمت‌رسانی، محرومیت‌زدایی، اقتصاد مقاومتی و حرکت جهادی است.

عجمی به فعالیت گروه‌های جهادی در دوره کرونا برای ضدعفونی اماکن و فضاهای عمومی و تولید ماسک اشاره کرد: با وجود اینکه بیشتر کشورها درگیر مشکل ماسک بودند، با فعالیت گروه‌های جهادی و مردمی مشکلی در زمینه نداشتیم.

وی ادامه داد: در دوران شیوع کرونا، بحث کمک مومنانه به فرمان رهبر انقلاب با محوریت بسیج انجام شد که با استفاده از ظرفیت مردمی، سه میلیون بسته معیشتی به نیازمندان اهدا شد.

به گفته رئیس بسیج سازندگی اصفهان، با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی در موضوع ازدواج آسان، سه هزار کمک جهیزیه اعطا شد.

وی آزادسازی زندانیان با کمک سازمان زندان‌ها و طرح کاسب امین را از دیگر اقدامات بسیج سازندگی برشمرد.

عجمی موضوع آب را یکی از مشکلات کشور دانست و گفت: قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با محوریت مشکلات آبی کشور ایجاد شده که بسیج سازندگی نماینده آن در استان است و در شهرهای نائین، سمیرم و فریدون‌شهر اقداماتی در دست اجراست که از جمله در ۴۰ روستا از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شدند.

به گفته وی، در طرح شهید عجمیان، ۵۵۰ مدرسه در سطح استان با محوریت گروه‌های جهادی فعالیت‌های مهمی انجام گرفته است.

مطالبه‌گری برای تحقق شعار سال

رئیس بسیج سازندگی اصفهان رهبر انقلاب سال‌هاست محور اقتصادی برای شعار سال انتخاب کرده‌اند و امسال نیز سال جهش تولید با مشارکت مردم نامیده شده و وظیفه داریم در خصوص شعار سال و موانعی که بر سر راه است، مطالبه‌گری کنیم.

عجمی با بیان اینکه هدف بسیج خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی است، تصریح کرد: ۱۶۴۹ صندوق قرض‌الحسنه ایجاد شده که نقش بسیج سازندگی، آموزش به تسهیل‌گران آموزش داده شده که این صندوق‌ها مردم محور و اشتغال‌زا است، در طرح جهاد روشنایی نیز با راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی، پنج و نیم مگا بایت به ظرفیت برق استان اضافه شد.

وی حرکت‌های جهادی را کارخانه انسان‌سازی برای جوانان نامید و تاکید کرد باید از این ظرفیت مردمی به بهترین وجه استفاده شود.

عجمی اهدا بسته معیشتی، افتتاح نیروگاه خورشیدی، افتتاح مزرعه اقتصاد مقاومتی، افتتاح طرح‌های کارفرمایی، افتتاح استخر ذخیره آب و اعزام ۱۰۰ گروه جهادی به مناطق هدف را از جمله برنامه‌های شاخص هفته بسیج سازندگی عنوان کرد و از اصحاب رسانه خواست با تعامل دو جانبه، اقدامات انجام شده را به اطلاع مردم برسانند.

به گزارش ایمنا، در ادامه این نشست، رئیس بسیج سازندگی اصفهان به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و عماد مرادی مدیرقرارگاه مقاومتی، جواد شجاعی مسئول فرهنگی و رسانه، عماد کاویانی مدیرگروه های جهادی نیز به ارائه توضیحاتی در حوزه مسئولیتی خود پرداختند.

کد خبر 750051

دیگر خبرها

  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است
  • اهتمام بیشتری برای ایجاد فرصت عرضه تولیدات داخلی به کار گرفته شود
  • استقبال بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از غرفه صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو