Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، دشمن که‌ این روزها با هر وسیله‌ای برای فشار اقتصادی و محدود کردن‌مان سنگ‌اندازی می‌کند، وظیفه یک بسیجی در‌ این آشفته بازار اقتصادی صدچندان می‌شود، همان‌طور که در مقابله با استکبار جهانی پیروز شد در پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری و محقق شدن اقتصاد مقاومتی نیز باید تلاش کند تا از‌ این جنگ اقتصادی سربلند بیرون بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سازمان ‌بسیج‌سازندگی با استفاده از طرح‌هایی که مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی و محلی است به تامین خلاء‌های اقتصادی پرداخته و برای توسعه و اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی گام‌های بزرگی برداشته است.

افراد بسیاری که با وام‌های ‌بسیج‌سازندگی صاحب کار و شغل شدند، وام‌هایی که باعث توسعه تولیدی‌های کوچک و یا تولید یک کارگاه بزرگ شد؛ افراد زیادی از طرح‌های بسیج انگیزه یافتند و شاید مبالغه نباشد که بگوییم بسیج در سازندگی نیز توانست رسالت‌اش را با موفقیت به پیش ببرد؛ رسالتی که جز با کار و نوآوری امكان‌‌پذير نيست.

ایجاد 147 شغل سال گذشته 95

احمدعلی یگانه، مسئول ‌بسیج‌سازندگی شهرستان آمل درباره نقش ‌بسیج‌سازندگی در توسعه اقتصاد پایدار اظهار کرد: هدف اصلی ‌بسیج‌سازندگی اقتصاد مقاومتی و پیروی از سخنان رهبری است، مجله‌ای تحت عنوان منهای نفت در کشور و استان ارائه می‌شود که به معرفی اشخاص موفق در زمینه کارآفرینی می‌پردازد تا انگیزه لازم برای افراد در‌ این راه صورت بگیرد.

وی با برشمردن تسهیلات کارآفرینان در سال گذشته خاطرنشان کرد: ۱۴۸ نفر از تسهیلات ‌بسیج‌سازندگی بهره‌مند شدند که معادل ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بود، اما متاسفانه امسال تسهیلات کاهش یافته و به 270 میلیون رسید.

مسئول ‌بسیج‌سازندگی بیشتر‌ این تسهیلات را در عرصه‌های تولیدی عنوان کرد و افزود: پرورش قارچ، زنبور عسل، بلدرچین، صنایع‌تبدیلی، صنایع‌دستی، دام‌سنگین، پرورش گیاهان دارویی، پرورش‌ماهی گرم‌آبی و سردآبی، پرورش شترمرغ، گل‌خانه، کود هیدروپونیک و... ازجمله عرصه‌هایی است که تسهیلات دریافت کردند.

وی جامعه هدف ‌بسیج‌سازندگی را افرادی که در عرصه اقتصادمقاومتی فعالیت می‌کنند دانست و افزود: اشخاصی که به کار تولید و اقتصاد مشغول هستند با دارا بودن شرایط لازم و عضو بسیج عادی می‌توانند از وام‌ها بهرمند شوند.

یگانه، نظارت بر وام‌ها را در ۲ مرحله عنوان کرد و متذکر شد: قبل از پرداخت تسهیلات برای دیدن شرایط و موقعیت بازدید داریم و اگر تایید شود وام‌ها در دو مرحله و در بازدید‌های مختلف پرداخت می‌شود.

هدف، محرومیت‌زدایی است

وی با اشاره به‌ اینکه بسیج با هدف محرومیت‌زدایی فعالیت می‌کند یادآور شد: سعی می‌کنیم با ظرفیت‌هایی که در شهرستان بخصوص روستاها و مناطق محروم وجود دارد استفاده کنیم تا با‌ ایجاد شغل، بسیاری از مشکلات را کاهش دهیم.

این مسئول بسیجی، منطقه لاریجان را دارای ظرفیت اقتصادی بالایی دانست و تصریح کرد: در چند سال گذشته نگاه ویژه‌ای به‌ این مناطق داشتیم و وام‌های زیادی برای کارهای تولیدی داده شده است که نه تنها از مهاجرت افراد جلوگیری شد، بلکه مهاجرت عکس اتفاق افتاده است.

وی به کلاس‌های آموزشی در 15 رشته اشاره کرد و گفت: با تفاهم‌نامه‌ای که با جهاد کشاورزی داشتیم آموزش کلاس‌های رایگان به بسیجیان داده شده است و 50 درصد تخفیف برای کلاس‌هایی که در فنی حرفه‌ای برگزار می‌شود برای بسیجیان علاقه‌مند امکان پذیر است.

الهام دژبان یکی از کارآفرینان عرصه صنایع‌دستی در شهرستان آمل در گفت‌وگو با خبرنگار ما از حمایت بسیج برای گسترش فعالیتش گفت و تاکید کرد: سه سال است که من و خواهرم در ‌صنایع‌دستی مشغول فعالیت هستیم، بعد از مدتی تصمیم گرفتیم برای گسترش دادن عملکردهای‌مان و رونق بخشیدن به ‌صنایع‌دستی از وام استفاده کنیم، مبلغ 15 میلیون توسط خودم و 8 میلیون خواهرم از ‌بسیج‌سازندگی وام دریافت کردیم.

وی با بیان شعار چند سال رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی یادآور شد: با وجود سخنان تاکیدی رهبر در خصوص اقتصاد مقاومتی، کمتر توجهی از سوی سازمان‌ها در‌ این خصوص انجام می‌گیرد.

واردات‌ صنایع دستی خارجی، خیانت بزرگ به هویت‌ ایرانی

فارغ‌التحصیل رشته مهندسی تکنولوژِی طراحی دوخت، بازار فروش را مشکل اصلی‌اش عنوان کرد و افزود: بعد از پنج ماه فعالیت در خانه تصمیم گرفتیم با چند نفر از دوستان دیگر در پیاده‌روهای خیابان هراز اقدام به فروش کالاهای ‌صنایع‌دستی کنیم.

وی با بیان شرایط نامناسب ‌صنایع‌دستی در آمل اظهار کرد: جایگاه قابل توجهی برای ‌صنایع‌دستی در نظر گرفته نشده است، در حالی که زمینه خوبی در‌ این عرصه وجود دارد و می‌توان در‌ این قسمت فعالیت‌های اقتصادی گسترده‌ای انجام داد.

دژبان ‌صنایع‌دستی را بخشی از هویت شخص دانست و یادآور شد: واردات‌ این محصول می‌تواند خیانت بزرگی به هویت‌ایرانی جامعه باشد؛ طرح‌های چوب از هند، مس کوبی تلفیقی مس و چوب از تایلند و فرش دست بافت‌ها از چین با برند کاشان وارد می‌شود، عواقب ناگواری برای هنرمندان‌ این رشته به همراه داشته است.

وی تاثیر درآمدزایی با ‌صنایع‌دستی در اقتصاد را موثر خواند و عنوان کرد: بسیاری از خانم‌ها در خانه می‌توانند به فعالیت‌های هنری اشتغال داشته باشد و به اقتصاد خانوار کمک کنند و همچنین در وسعت کلان برای جذب توریست می‌تواند زمینه مناسبی داشته باشد.

این بانوی هنرمند به چالش‌های کارآفرینان اشاره کرد و گفت: باید برای فروش کار دست هنرمندان فکری اندیشید تا هم به اقتصاد جامعه و هم به هویت‌مان بیش از‌ این لطمه‌ وارد نشود.

لزوم یکپارچگی دستگاه‌های اجرایی در تحقق اقتصاد مقاومتی

به گزارش خبرنگار ما، ‌بسیج‌سازندگی که در راستای اهداف خود به مردمی‌کردن اقتصاد مقاومتی، سیاست‌ها و برنامه‌های خوبی اجرا کرده است و توانسته در بسیاری از مشاغل بازدهی خوبی داشته باشد، چقدر خوب می‌شود که دیگر ارگان‌ها هم بتوانند کمکی در‌ این راستا به کارآفرینان بکنند.

بازار فروش، خلاء بزرگی برای تولیدکنندگان به شمار می‌آید. صنایع دستی، تولید قارچ، پرورش بلدرچین و هزاران شغل دیگر ظرفیت‌هایی هستند که کارآفرینان با امید و آرزو برای ایجاد تولید وام دریافت می‌کنند تا شغلی‌ایجاد کنند بعد از مدتی با بازار سردی روبه‌رو می‌شوند و تمام آرزوهای‌شان نا کام می‌ماند.

چقدر خوب است همانطور که ‌بسیج‌سازندگی از طرح‌های خوبی برای اشتغال‌زایی حمایت می‌کند، ارگان‌های دیگر نیز فکری به حال بازار فروش و مشکلات دیگری چون واردات بی‌رویه و غیره کنند تا افکار ‌بسیج‌سازندگی در دستیابی اهداف اقتصاد مقاومتی به درستی در مسیرش فعال و مصروف شود.

در واقع با طرح موضوع اقتصاد مقاومتی و جنگ اقتصادی، ‌بسیج‌سازندگی باید مانند زمان دفاع مقدس موفقیت‌آمیز عمل کند و پیروز میدان شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۸۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی

مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی از افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در هفته بسیج سازندگی با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی هنری ظهر امروز در نشست خبری، اظهار داشت: بسیج سازندگی یکی از وظایف آن مردمی کردن اقتصاد است و اساس کار خود را بر پایه صندوق قرض‌الحسنه گذاشتیم.

وی گفت: اراده و سرمایه و حضور مردم را در قسمت صندوق‌های قرض‌الحسنه داشتیم و علاوه بر بحث اقتصاد سایر مشکلات روستاها را برطرف کنیم و تاکنون 530 صندوق و 28 تعاونی اشتغالزایی در روستاها راه‌اندازی شده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی، افزود: در مجموع حدود 40 هزار نفر عضو صندوق‌های بسیج سازندگی هستند که اعتبار آن 41 میلیارد تومان است و بالغ بر 7 هزار و 100 اشتغال توسط این صندوق‌ها ایجاد شده است. 

هنری تصریح کرد: در راستای زیست بوم اشتغال نیز بالغ بر 9 هزار و 100 خدمت ارائه شده و طی یکسال گذشته برای 2 هزار و 760 نفر اشتغال به صورت مستقیم در قالب یک هزار و 90 کارگاه خرد توسط بسیج سازندگی شکل گرفته است.

وی ادامه داد: نمایشگاه‌های اقتصاد به توان مردم به صورت فصلی در استان ایجاد می‌شود و 167 نمایشگاه محلی تا ملی طی یکسال گذشته در استان برگزار شده و در سال 1403 نیز طرح جامع اقتصاد به توان مردم را اجرا می‌کنیم.

مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: رویداد مردمی طلایه داران اقتصاد مردمی در سال جاری با هدف شناسایی ظرفیت‌ها و رویش‌ها در اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود و تمام مردم می‌توانند در این رویداد شرکت کنند و این فراخوان رویداد در هفته بسیج سازندگی امسال انجام می‌شود.

هنری اظهار داشت: برپایی نمایشگاه‌های دائمی در شهرهایی که در مسیر استان‌های همجوار قرار دارند در اولویت ما است گسترش شبکه‌های مردمی در حوزه اقتصاد امسال انجام می‌شود و طی یکسال گذشته 148 نیروگاه خانگی در استان نصب شده است.

وی افزود: در سامانه اطلس جهادی تاکنون 2 هزار و 42 گروه جهادی ثبت شده که یک هزار و 100 پایش آن انجام شده و 946 مجوز فعالیت برای گروه‌های جهادی صادر شده و 424 گروه نیز موفق به دریافت شماره حساب حقوقی شده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: در سال گذشته 26 هزار و 800 جهادگر در قالب 2 هزار و 732 گروه جهادی در مناطق محروم استان فعالیت داشتند که ارزش خدمات انجام شده نیز 296 میلیارد ریال است.

هنری با بیان اینکه تجهیز قرارگاه‌های جهادی در استان انجام می‌شود گفت: نخستین اجلاسیه ملی جهادگران آسمانی 13 شهریورماه امسال در فردوس برگزار می‌شود. 

وی بیان کرد: در سیل اخیر سیستان و بلوچستان گروه‌های جهادی در یک مرحله اعزام شدند و بالغ بر 7 هزار میلیارد ریال کمک‌های نقدی و غیر نقدی توسط جهادگران استان جمع آوری و به سیستان و بلوچستان ارسال شد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی عنوان کرد: در ایام هفته بسیج‌ سازندگی امسال 2 هزار و 500 نفر در قالب 267 گروه جهادی در مناطق محروم استان خدمت رسانی می‌کنند.

هنری گفت: در یک سال گذشته 416 پروژه عمرانی با اعتبار 280 میلیارد تومان با دستگاه‌های اجرایی مختلف تفاهم‌نامه داشتیم که از این تعداد تاکنون 323 پروژه با اعتبار 196 میلیارد تومان به اتمام رسیده است.

وی افزود: در هفته بسیج سازندگی 60 پروژه عمرانی و محرومیت زدایی با اعتبار 33 میلیارد تومان و همچنین 406 کارگاه خرد روستایی در حوزه اشتغالزایی به بهره‌برداری می‌رسد.

انتهای پیام/256/

دیگر خبرها

  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است
  • اهتمام بیشتری برای ایجاد فرصت عرضه تولیدات داخلی به کار گرفته شود
  • استقبال بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از غرفه صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند