Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه کربلای استان مازندران با اشاره به اینکه 22 هزار و 500 واحد شغلی از طریق وام‌های بسیج سازندگی ایجاد شد، گفت: بسیاری از این واحدها از طریق وامی‌ که از سپاه اخذ کردند و مشوق‌هایی که برای آنها در نظر گرفته بود شکل گرفتند و امروز به بهترین شکل در حال کار کردن هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سردار محمدحسین بابایی صبح امروز در بازدید از عرصه‌های اقتصاد مقاومتی آمل با بیان اینکه سیاست سپاه پاسداران در سال‌های اخیر بنا به فرمان مقام معظم رهبری برای توسعه اقتصاد مقاومتی اقداماتی انجام داده است، اظهار کرد: فرهنگ سازی درباره اقتصادمقاومتی انجام شد، بدین معنی که مردم باید بدانند حتما نیاز نیست برای اشتغال‌زایی کارخانه‌ای احداث شود و یا برای اشتغال به سمت امورات دولتی بروند تا اول هرماه حقوق دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه اصول اقتصاد مقاومتی در استفاده از امکانات در دسترس است، گفت: در زندگی مردم امکاناتی قرار دارد که می‌توانند از آن استفاده اقتصادی کنند.

فرمانده سپاه کربلای استان مازندران با اشاره به ذکر مثالی ادامه داد: خورشید می‌تواند برق تولید کند و امروز بعضی افراد نیروگاه تولید برق در پشت بام راه اندازی کردند و اشتراک می‌گیرند و برق را مستقیم به شرکت برق می‌فروشند.


این مسئول با بیان اینکه در استان‌های شمالی دیده شده که برخی با هدایت آب‌های باران در پشت بام استخرهای پرورش ماهی راه‌اندازی کردند، افزود: یکی از اصول اقتصاد مقاومتی استفاده از امکانات و مقدورات در اختیار است.

بابایی با اشاره به اینکه تبلیغ استفاده از آنچه در اختیار مردم است از نخستین اقدامات در اقتصادمقاومتی بود، تصریح کرد: مردم می‌توانند امکانات را شناسایی، دانش مربوطه را فرا بگیرند و اشتغال و سرمایه ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه در دومین گام پس از فرهنگ سازی، بر روی موضوع آموزش فعالیت کردیم، یادآور شد: آموزش نه به معنای آموزش دانشگاهی که تنها در کتاب‌ها باقی بماند و قابل استفاده نباشد بلکه آموزش میدانی هدف ما بود و در این راستا با مراکز فنی حرفه‌ای و دانشگاه علمی‌کاربردی ارتباط برقرار شد.

فرمانده سپاه کربلای استان مازندران با اشاره به اینکه متخصصان حوزه‌های مختلف شناسایی و از آنها بهره برده شد، ادامه داد: در استان مازندران با استفاده از افراد توانمند توانستیم مشاغل زیادی ایجاد کنیم به طور مثال در بابل یک رییس شرکت که مدرک تحصیلی عالیه داشت در پایگاه‌های بسیج به مردم آموزش می‌داد که پس از یک سال مشاغل زیادی ایجاد شد و رییس شرکت محصول مردم را می‌خرید این روش مناسبی برای حمایت از مردم بدون وابستگی به بانک و دولت است.

این مسئول با بیان اینکه پس از فرهنگ‌سازی و آموزش، سپاه در بخش بسیج سازندگی در تلاش است تا تولیدات مردم به بازار عرضه شود و به فروش برسد، اظهار کرد: به دلیل اینکه سیاست دولت همگام با تولید داخل نیست در این حوزه دچار مشکل جدی بودیم و هستیم.

بابایی با اشاره به اینکه درب واردات به کشور باز بود و باعث می‌شد محصولات تولید داخل به دلیل وجود قید و بندها، دستورالعمل‌ها و تبصره ماده‌ها به نسبت مشابه خارجی گران‌تر به بازار عرضه شوند، ادامه داد:  محصولات خارجی به بازار وارد می‌شد و دولت که وظیفه سیاست‌گذاری در این حوزه را داشت مشکل را حل نمی‌کرد، با وجود تحریم که ورود جنس خارجی به صرفه نیست در حال حاضر بهترین زمان برای حمایت از تولیدکنندگان داخل است و دولت باید در این زمنیه به جد آستین بالا بزند.

وی با بیان اینکه دولت باید از بنگاه‌های کوچک اقتصادی حمایت کند، گفت: بازار برای تولیدات داخل باید روان و آماده شود.

فرمانده سپاه کربلای استان مازندران با اشاره به اینکه طی سال‌های اخیر با برپایی نمایشگاه‌های فروش و عرضه محصولات تولیدات داخل به دنبال کمک به آنها بودیم که تنها مسکن بود، تاکیدکرد: در حال حاضر توسط زورگویان تحریم شدیم و دولت بداند که ایران غرق از منابع و بالاترین ثروت‌ها در ایران دانش است و کشور از نیروهای جوان و پرتلاش پر است که منتظر نیم نگاهی هستند تا توان خود را در راستای بهبود وضعیت کشور به کار بگیرند.

این مسئول با بیان اینکه حضور جوانان در کنار افراد باتجربه می‌تواند مشکلات را حل کند، عنوان کرد: در کشور امکانات فراوان وجود دارد و معتقدم اقداماتی که به عنوان اقتصاد مقاومتی از طریق بسیج سازندگی پیگیری شد نیاز به سرمایه بالا نیست چون ورود به عرصه صنعت ندارد.

بابایی با اشاره به اینکه هدف ما تولید شغل کوچک زودبازده است، گفت: برخی بانوان در جلسات ما به دنبال وام بودند که به آنها گفتم طلاهایی که در منزل شما وجود دارد سرمایه خوبی برای کارهای کوچک است تا از طریق ایجاد سرمایه چندین برابر سرمایه اولیه می‌توانید استخراج کنید.

وی با بیان اینکه وام‌های کوچک بین 5 تا 50 میلیون تومانی که از طرف سپاه استان مازندران به کارآفرینان داده شد بسیار کارساز بود، تاکید کرد: در 5 سال اخیر 155 میلیارد تومان تسهیلات به کارآفرینان مازندران داده شد و این اعتبار از طریق بانک مهر اقتصاد تامین شد.

فرمانده سپاه کربلای استان مازندران با اشاره به اینکه 22 هزار و 500 واحد شغلی از طریق این وام‌ها ایجاد شد، تصریح کرد: بسیاری از این واحدها از طریق وامی‌ که از سپاه اخذ کردند و مشوق‌هایی که سپاه برای آنها در نظر گرفته بودند شکل گرفتند و امروز به بهترین شکل در حال کار کردن هستند.

این مسئول با بیان اینکه رقمی‌ که مردم از سپاه تسهیلات دریافت می‌کنند آنچنان نیست اما پرخیر و برکت است، ادامه داد: آنچنان نگران نظارت بر وام‌های 5 تا 10 میلیون تومان نیستیم و نگران وام‌های 300 میلیون و بالاتر دولت در عین حال هستیم و نیاز است بر آنها نظارت شود و الا با وام 5 و 10 میلیون قطعا شغل ایجاد شده و به‌عنوان شغل تک محصولی نگاه نمی‌کنیم و معتقدیم به طور مثال در یک خانه روستایی می‌تواند ترکیبی از مشاغل تامین اعتبار کند و در شغل دام، طیور، کشاورزی و باغداری فعالیت انجام شود.

بابایی با اشاره به اینکه معتقدیم کار نباید به روش سنتی پیش برود، ادامه داد: امروز برای تمامی‌مشاغل دانش روز وجود دارد.

وی در پایان با بیان اینکه معتقدیم در وام‌های بسیج برکت وجود دارد،گفت: در جنگ اقتصادی فعلی کارآفرینی که با 10 میلیون تومان می‌خواهد سربازی کند را نباید زیاد بابت وام و اشتغال‌زایی‌اش نگران بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۱۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی به مناسبت در پیش بودن هفته بسیج اقدامات یک سال اخیر بسیج سازندگی در استان را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سرهنگ پاسدار محمد گودرزی ظهر امروز در نشست خبری تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به اقدامات یک سال اخیر بسیج سازندگی در استان، اظهار داشت: بسیج سازندگی استان مرکزی سال گذشته تفاهم‌نامه و قراردادهای مختلفی را با دستگاه‌های اجرایی منعقد کرد که در راستای قرارداد با جهاد کشاورزی، 29 استخر ذخیره آب کشاورزی با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان و 10 یادمان شهدا با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد تومان ایجاد شد.

وی افزود: 230 سری جهیزیه با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) با اعتباری بالغ بر 7 میلیارد تومان و سه هزار بسته کیف و لوازم‌التحریر توزیع شد، 30 واحد مسکونی با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان با همکاری بهزیستی ایجاد شد، 15 مورد بازسازی و مرمت منازل رزمندگان دفاع مقدس که توان مالی کافی نداشتند، انجام گرفت، 2 هزار و 500 تُن قیر رایگان برای جاده‌های روستایی و آسفالت بین مزارع کشاورزی این استان توزیع و 350 هزار مترمربع آسفالت انجام شد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: ایجاد 50 منزل برای محرومان و مددجویان، اجرای 23 هزار متر کاشی و سرامیک برای منازل محرومان با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد و 400 میلیون تومان، اجرای 19 پروژه کانال آب کشاورزی به طول پنج‌هزار متر و تهیه و توزیع بیش از 100 بسته فرهنگی، از دیگر اقدامات بسیج سازندگی استان مرکزی در سال گذشته است.

گودرزی با اشاره به اجرای بیش از 100 ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی بیان کرد: برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان از 15 تا 21 اردیبهشت هدف گذاری شده است، شعار امسال هفته بسیج سازندگی همه با هم، بسیج خدمت‌رسانی نامگذاری شده است، رهبر معظم انقلاب بسیج را کلید طلایی حل مشکلات جامعه ذکر کردند و تشکیل گروه‌های جهادی یکی از طرح‌های مهم است که تاکنون با توفیقات خوبی همراه بوده است. برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، افتتاح هفت منزل محرومان، افتتاح سد ذخیره آب کشاورزی روستایی، اجرای صبحگاه مشترک و همایش تجلیل از مادران جهادی، از جمله برنامه‌های این هفته است.

وی با اشاره به اقدامات بسیج سازندگی استان را از سال 1390 تا 1402 گفت: اجرای 320 کیلومتر شبکه آب‌رسانی به روستاها، احداث و مرمت یک‌هزار و 800 واحد مسکونی، اهدای یک‌هزار و 896 سری جهیزیه به زوج‌های کم‌برخوردار، توزیع چهار هزار و 500 تُن قیر، بهسازی و مرمت 225 مدرسه، اجرای 110 کیلومتر راه و 40 پل روستایی، لایروبی 52 قنات به طول 40 کیلومتر، توزیع 700 هزار بسته معیشتی و لوازم‌التحریر، ایجاد 210 هزار مترمکعب استخر ذخیره آب کشاورزی، بهسازی و مرمت 247 مسجد و حسینیه، ایجاد 28 نماد یادمان شهدا، احداث 32 سالن ورزشی و کتابخانه در روستاها و مناطق کم‌برخوردار و توزیع بیش از 2 میلیون پُرس غذای گرم بین نیازمندان، بخشی از این اقدامات است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: تأسیس 812 صندوق قرض‌الحسنه توسط بسیجیان با 41 هزار نفر عضو، پرداخت 12 هزار و 800 فقره تسهیلات اشتغال‌زایی و تعاونی، حمایت و پشتبانی از 50 شرکت تعاونی، ایجاد 15 هزار شغل، برگزاری 400 نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، برپایی بیش از 2 هزار و 800 کلاس آموزش اشتغال و ارائه 570 هزار نفر ساعت آموزش، تشکیل یک‌هزار و 300 گروه جهادی و سازماندهی 29 هزار نفر در این گروه‌ها، برگزاری 594 اردوی جهادی، اجرای بیش از سه هزار طرح محرومیت‌زدایی و اجرای 2 هزار و 560 دوره تخصصی از جمله رسم هجرت، رسم خدمت و جهاد رسانه از جمله اقدامات اقتصاد مقاومتی سپاه روح‌الله استان مرکزی در طول 12 سال گذشته است.

گودرزی برگزاری جشنواره‌های هنری، دیدار جهادگران با مسئولان، تعمیر سه‌هزار و 350 دستگاه وسایل لوازم خانگی به صورت رایگان برای خانواده‌های محروم و سیل‌زده، ایجاد 45 قرارگاه جهادی، پهنه‌ای، منطقه‌ای و محلی، برگزاری سه دوره انتخابات و مجمع جهادگران، اجرای بیش از یک‌هزار و 500 اسکلت توسط جهادگران بسیجی و نصب آنها در منازل مناطق محروم و کم‌برخوردار، برپایی 12 نمایشگاه دستاوردهای بسیج سازندگی، تجلیل از 2 هزار و 800 جهادگر فعال را از دیگر اقدامات بسیج سازندگی استان برشمرد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • کلنگ‌زنی ۶۰واحد مسکن مددجویی در چهارمحال و بختیاری توسط سپاه
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • تحویل ۲۵ واحد مسکن به نیازمندان توسط سپاه اردبیل
  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • تأمین آب ۱۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای ۱۱۰ برنامه شاخص طی هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان